OM OSSBEHANDLINGERPRODUKTERPRISLISTERNEGLEDESIGNLEIE AV STOLKONTAKT
HOS OSS STÅR
KUNDESERVICE
I FOKUS!
Ta turen innom
Studio LM!
TRENGER DU
RÅD OM STIL
OG BEHANDLING?
Ta en tur innom
vi kan hjelpe deg!
VI ER EN MODERNE
SALONG MED SJEL
I VEGGENE!
Ta en tur innom
vår salong!


Vurderer du permanent makeup (PMU)?
 
 
1. Hva er permanent makeup PMU?
 
Permanent makeup er en avansert kosmetisk teknikk der huden blir tatovert på overflaten slik at det gir inntrykk av makeup. Prosedyren er konstruert for å hjelpe personer som har problemer med å bruke- eller som er allergisk mot vanlig makeup.
I dag brukes PMU for å tegne øyenbryn, vipper, eyeliner, rouge, lepper. Videre kan man tegne hodebunn refill, areolarekonstruksjoner (brystvorte) og refill av pigmentmangel i huden.
 
PMU-teknikken går ut på å plassere giftfrie fargestoffer eller pigmenter ned i huden. Dette kan være både av kosmetiske eller medisinske årsaker.PMU er vanntett og kan ikke smøres utover. Leppene kan gjøres fyldigere, øyenbrynene lages jevnere og mer symmetriske. Øynene kan gjøres større ved hjelp av for eksempel eyeliner og man sparer tid og penger til kosmetikk.
 
PMU kan også benyttes til å kamuflere arr og andre konsekvenser av medisinske behandlinger.
 
2. Forskjell mellom kroppstattovering og PMU.

Forskjellen mellom tradisjonell tatovering og PMU er at metallinnholdet i PMU-pigmenter er mye lavere enn tradisjonelt tatoveringsblekk. Vanlige tatoveringspigmenter blir vanligvis injisert inn i huden ca. 2mm under overhuden i motsetning til kosmetiske pigmenter som blir injisert inn 0,5mm. PMU pigmenter vil ikke endre farge over tid og vil heller ikke spre seg under huden.
 
Vi bruker BIOTEK BioResistent® pigmenter som er allergivennlige mineralfarger av høyeste kvalitet på markedet.
 
 
 
 
 
 
3. Metodene for PMU
 
Behandlingen kan utøves med to metoder:
-Manuelt (Microblading)
-Maskinelt (Penn)
 
Du kan velge hvilken metode som passer deg best. Elementer som kan påvirke dette kan være hudtype, forventninger, effekten du ønsker å oppnå og hvor lenge du ønsker at den permanente makeup’en skal vare.
Selv om ikke behandlingen er smertefull bruker vi lokalbedøvelse for å hindre ubehag før- og under behandlingen. Ubehaget kan variere, men man kan i visse tilfeller reagere sterkere, for eksempel hvis man er gravid eller inne i en menstruasjonsperiode.
 
Vi bruker Biotek penner og nåler som er utformet for å gi raskere og mer effektive resultater, og som gir mindre ubehag enn tidligere metoder. Begge metodene krever påfyll én eller to ganger innen tre måneder for å justere form og farge.
 
4. Hvem kan benytte PMU?

Kosmetisk
1.     Kvinner og menn som ønsker å forbedre og fremheve øyenbryn, øyne eller lepper
2.     De som har hatt piercing i og trenger påfyll i brynene
3.     Kvinner og menn med ”trist” øyenbrynsform (kan gjøres mer symmetriske)
4.     De som har tynne lepper, mangel på pigment eller form på leppene
5.     De som har eldre tatoveringer på bryn, liner eller lepper og trenger en oppfriskning
6.     De som har mistet bryn- eller leppeform i aldringsprosessen
 
Noen mennesker er ønsker å benytte prosedyren rett og slett fordi de ønsker en makeup som er vanntett, tidsbesparende, problemfri, og alltid frisk. Med PMU får du en diskret og naturlig hverdagsmakeup uten å bruke timevis foran speilet. Du trenger heller aldri bekymre deg om regn, svømming eller aldring.
 
Medisinsk
1.     Kvinner og menn som trenger pigmentering etter sykdom eller operasjoner
2.     Kvinner og menn som mangler ansiktshår p.g.a. sykdom eller cellegift. Vi foretar rekonstruksjon av bryn og vipper.
3.     Kvinner og menn som lider av Vitiligo o.a. flekker. Vi foretar pigmentpåfyll.
4.     Allergikere (allergi for kosmetikk)
5.     Kvinner og menn med tynt hår. Vi foretar skalptatovering.
6.     Etter brystkreftoperasjoner foretar vi areolarekonstruksjon (rekonstruksjon av brystvorte) og 3D pigmentering.
7.     Arr
 
5.Hvordan fungerer behandlingen og hvor vil den vare?
 
En behandling tar rundt en time.Umiddelbart etter behandling reagerer pigmentet med oksygen og resultatet blir mørkere for noen dager.Imidlertid vil pigmentet være 50% lysere etter en uke.Du kan også erfare hevelse og skorpedannelse rundt tatovert område i noen dager.Dette er helt vanlig reaksjon.
 
Fylling anbefales fordi PMU blekner med tiden. Jo yngre huden er, desto kortere holder den på pigmenter.Normalt er en eller to påfyllinger inkludert i prisen i de første månedene. De neste to-tre år, blir du tilbudt en rabattert pris hvis påfyll skulle være nødvendig.
 
PMU er normalt sett fullt synlig på huden i 3-7 år, men det avhenger mye av hudtype og alder. Manuell metode for øyenbrynene (microblading) er synlig rundt 1,5 år.
 
Etter behandling:
Det er viktig å huske på at du trenger å beskytte huden din fra solen for å bevare ditt nye utseende.Etter behandlingen anbefales å bruke vaselin for å beskytte mot sol eller kulde.Vi vil gi deg kremer og informasjon avhengig av behandlingen.
 
6. Kan jeg få allergiproblemer etter PMU?
 
Påføringen er bare dyp nok til å trenge inn de ørsmå blodkarene i epidermis. Det har vært svært få allergiske reaksjoner på behandlingen. BioResistance er en ny generasjon biokompatible pigmenter. Pigmentene er mikrobiologisk testet og ikke allergifremkallende.
 
Muligheten for at du ville få problemer eller reaksjoner etter disse prosedyrene er nesten ikke-eksisterende med dagens helsestandarder. Etter behandling, vil våre instruksjoner hvis de følges nøye, fullstendig eliminere enhver risiko.

Designed and programmed by 123 on web
Mandag - fredag 10.00 - 18.00. (Vi jobber gjerne utover kvelden etter avtale.)
| Lørdag etter avtale. | Søndag stengt (Vi holder åpent i ferietider!)
Drammensv. 126, 0277 Oslo | Tlf: 22 44 03 44 |
Epost: lissmart59@gmail.com Velkommen!